Strach

Strach

Anotace: Ona ví

Chtěla bych tě stále cítit,
a znát ke mě tvoje city.
Jsem ztracená a ty stojíš,
kudy mám jít to ty víš,
mlčíš však a já se bojím,
že snad už nikdy tě neuvidím.
Stále doufám a však tuším,
že nemůžeš mě tolik chtít,
tak jak chci já a jak smím.
Důkaz lásky ke tvé minulosti,
to možná mě trápí,
že dokázala jsi více než ke mě a k mému žití,
pohled zpět je silný a každý z toho ví,
pohled na nás je tak chladný,
že z toho v noci nejednou spím.
Bojím se a mám strach,
nejsem pravá,
ale říkám si snad.
Odpusť že to píši,
ale tak moc mě to tíží.
Autor Posledna, 06.02.2010
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí