Ptám se

Ptám se

Anotace: Asi neni třeba žádného komentáře..

Ptám se


Srdce chtěla jsem Ti dát!
Snila jsem a mohla si jen přát.
Já chtěla se Ti odevzdat.
Co to bylo za nápad?

Přišlo to.. Ani nevím jak.
Odmítl jsi.. A co bude dál?

Ty se chováš jako kamarád,
Já o lásce nechávám si zdát.
Mezi námi jeden velký rozdíl je.
Já ŽENA, co touží a chce milovat.
Ty MUŽ, co užít si chce a pak odejde.

Jak v blízkosti Tvé zůstat a chladnou být?
Ptám se, jak své srdce přesvědčit?
Zapomenout a zase šťastně žít.
My spolu nemůžeme být?
Autor Ta jiná, 06.02.2010
Přečteno 421x
Tipy 12
Poslední tipující: Robin Marnolli, synanceia, Anjesis, Radek.oslov.Šafárik, tato22, Thalia, ilona, Iwetta, Mončík, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

můj milý deníček už bychom měli, ale kde je báseň -
ptám se ?:-)

24.06.2010 23:09:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí