Slza,bílé ruže

Slza,bílé ruže

Anotace: o lásce,o ztráťě,o boleti a o smrti..

Na chladné zemi,pláčou řůže,
jejich bolest cítím v sobě,
naše tělo je odraz duše,
a já se odrážím v tobě...

Černý stín věští smrt,
vidím jak se vznáší,
posílá duše skrz,
a odtud už se nenavrátí...

Smrt si tě vzala,
tak nech svá křídla vát,
otvírá se nebeská brána,
já vstupenku ti musím dát...

Tvá duše vzlétla do nebe,
avšak tvé srdce se vrací,
co znamená její život bez tebe,
když životní lásku ztrácí...

Svět je černý,
a srdce jsou chladná,
dobro zde není,
a láska je vzácná...

Jen pár lidí umírá pro lásku,
málo lidí do duší jiných hledí,
mnoho lidí hledí do prázdného obrázku,
protože láska v jejich životě není...
Autor Lukika, 08.12.2005
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska Ti vložila do úst nádherná slova, moc pěkné, ale svět je hezký a i ztráty nás obdarovávají a když se se budeš pozorně rozhlížet, uvidíš kolem spoustu planoucích srdcí
piš,umíš to

08.12.2005 20:28:00 | ED

láska Ti vložila do úst nádherná slova, moc hezké, ale svět je hezký a i ztráty nás obdarovávají a když se se budeš pozorně rozhlížet, uvidíš kolem spoustu planoucích srdcí
piš,umíš to

08.12.2005 20:26:00 | ED

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí