Modroočka

Modroočka

Anotace: .. dostala jsem dáreček ...

Kočička se na mne dívá,
a přestože není živá
její pohled je mi milý,
koukám na ní každou chvíli

Poulí na mě svoje očka,
je to kočka Modroočka,
při práci mě povzbuzuje,
nevím, jaké pikle kuje.

Možná říká: „U sta hromů,
nech to být a jdi už domů.
Spěchej domů, už si sbal,
čeká tam ten, jenž Ti mně dal.“
Autor Mirčaa, 03.11.2004
Přečteno 600x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí