Zamilovaná

Zamilovaná

Anotace: ...

Ve víru města line se melodie
na křídlech andělů až za tebou letí
dopadá k tobě jak rosa na lilie
sen v krásných představách nevinných dětí.

S jejími tóny srdce mi buší
a zpívá radostí když spatřím tebe
láska mne kouzlem svým zahřeje na duši
jako když hvězdy rozzáří nebe.

Nástroje hrají jako duha
a ty jsi růže kvetoucí
jsi na mém srdci zlatá stuha
jsi oheň lásky planoucí.

Jsi klíčem k truhle jménem štěstí
a nejkrásnější ze všech dam
jsi dech fontány na náměstí
jsi vitráž chrámu Notre Dame.
Autor Frosty28, 07.02.2010
Přečteno 400x
Tipy 16
Poslední tipující: zlomeny srdce, Sweet KiWi, Atilla, L. Šebestián Borský, Psavec, Lykan, Charibeja, Kapka, slečna.závist, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! Krásně napsaná...

07.02.2010 11:25:00 | Kapka

Tak to je opravdu,opravdu-moc krásné!!:-).

07.02.2010 07:03:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí