Nebojíš se ptát

Nebojíš se ptát

Anotace: ... a celým srdcem milovat ...

"Jsi unavená?" Ano, jsem
vyčerpaná vnitřním zápasem.

Jsi prázdný nepopsaný list.
Jsi pokrm, který toužím jíst.
Na světě milión je míst,
mé je vždy u tebe, tím buď si jist.

"Jsi navždy má?" Chci tomu věřit, za to bojovat.
A proto říkám ... snad ...
Autor Inge, 07.02.2010
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Elisha, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

říkat snad - lepší než říkat ano
náznak pochybnosti jak je známo
to není nikdy na škodu

07.02.2010 18:39:00 | Elisha

Moc hezké veršíky-od srdíčka:-)

07.02.2010 12:14:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí