Výčitky

Výčitky

Anotace: ...

Keby som ta len vtedy poslúchol

A neodohnal ta preč,

Tak by som tu teraz nestal a nepýtal sa prečo, slzy mi stekajú po líci

Studia ma ako keď sme si spolu ľahli na trávu čerstvo posiatu rannou rosou

Nad hrobom tvojim posiatom kvetmi, z jemnej zeminy už klíči zárodok nového života

Ja tu stojím, v ruke tvoju najobľúbenejšiu kvetinu mam

Je to ľalia, láska moja ,

Kľakol som si na kolena , polozil ľaliu na tvoj hrob a vidím tvoju tvar

Dal som ti ju na našom prvom rande a dávam ti ju aj teraz na našom poslednom

Ach, prečo len som ta neposlúchol a prehováral som ta , aby si išla

Stačilo len jedno slovo , jedine krátke slovo , Nie

Ja svojou zadubenosťou som to nedokázal povedať

Chcel som ti len to najlepšie , ale jediný krát v živote som sa mýlil

A teraz len čakám kedy sa spolu stretneme a ja ti zase dám ľaliu a bude to ako vtedy, láska moja
Autor mMichalj, 07.02.2010
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí