Kdo mi odpoví?

Kdo mi odpoví?

Anotace: Mám až příliš otázek na téma LÁSKA..žádné odpovědi se mi však nedostane..

Jak asi vypadá ta pravá láska,
které hřeje a zahřívá?

Opravdu je tak krásná,
nebo jen působí bolest a žal?

Nikdy jsem neměla šanci to poznat,
až na pár chvil, to musím přiznat.

Nemám nikoho komu bych své srdce dala.
Zatím jsem svého krásného prince nepoznala.

Bloudím světem, zvažuji možnosti,
kdy toho práveho odevzdám své cnosti?

Hledám dobře? Chci to?
Potřebuju to vůbec nebo se zatím spokojím s tím co mám?

Vážím možnosti na srdečních vahách,
stále přemýšlím..
moje city stále kolísají a neví, kde se zastavit.
Jak se k tomu mám vůbec postavit?

O své srdíčko chci se s někým rozdělit,
už nebaví mě se trápit sama!
Musím se s někým podělit..

Až příliž otázek si kladu
stejně vím, že žádné odpovědi nedostanu.
Autor ni-nu-li-na, 07.02.2010
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tu pravou lásku poznáš sama,to nemusíš mít strach.
A tvoje básnička je mocinky pěkná...

07.02.2010 11:38:00 | Květka Š.

Odpovědi sou všude kolem tebe...a princ čeká někde za rohem :) přijede na bílým koni a zachrání tě...to je to nejhezčí co se ti může stát:) a už brzo stane..;) ST , krásná básnička Niky..:)

07.02.2010 11:29:00 | Dev_LATea_princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí