Kdyby...

Kdyby...

Anotace: Jak jen napravit šechny ty chyby?

Kdybych měla gumu kouzelnou...
pro ni šla bych na konec světa,
protože nepomůže jediná věta,
aby zrušila tu noc bezesnou.

Ta guma smazala by všechny chyby,
kterých jsem se dopustila...
já tebe bychy nikdy neopustila...
teď už je to ale jen samé "kdyby".

Kdybych mohla vrátit čas zpět.
pro to udělala bych cokoliv...
obětovala bych pro to život kdykoliv...
mohli bysme spolu být víc než jen pár let.

Tak ted doufam sama sklíčená...
slzy po tváři mi stékají,
a oči usedavě plakají,
že nebudu navždy sama zamčená...

miluji jen tebe
bez tebe srdce mi zebe :(
Autor Lunation, 07.02.2010
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: Frosty28
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné, ale pěkné

07.02.2010 11:59:00 | Frosty28

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí