Váhání

Váhání

Anotace: Nepochopitelný výkřik.

Sbírka: Dekadentní zamilovanost

Sbíráme hrsti důvěry,
chodíme k paláci pokory.

Sny s námi hru hrají,
do pekel mapu mají.

Nevěř, člověče, přízrakům,
unesou tě ke snílkům.

Světů je tu přeci dost,
buď v tom našem, nejsi host.

Zde jsi pánem svých činnů,
tady jsi, máš plnou vinu.

Nechoď přeci od nás pryč,
jen od našich dveří vlastníš klíč.

Jak odejdeš z naší planety,
není cesty zpět, nebudeš to ty.
Autor Insomnious Tunri, 07.02.2010
Přečteno 390x
Tipy 1
Poslední tipující: casla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí