Větře, ...

Větře, ...

Anotace: Stejné pocity, stejný výsledek - totiž bezvýchodný.

Sbírka: Dekadentní zamilovanost

Hraješ si s mými vlasy tak bezstarostně,
kéž bych i já mohla být stejně příjemná,
hraješ si se mnou ukázkově ctnostně,
i přes tvou sílu snažím se být pevná.

Rychle pokoušíš se odnést dnešní bolest,
já jsem neústupná, vím přesně co chci,
nezapomínám na radost, nemám svou čest,
v hlavě uchovávám s ním společné noci.

Opírej se do mě, větře, už se lámu,
neodporuji tobě, nechávám se nést,
snad dostane rozum, snad probudí se k ránu,
jak ráda životem chtěla bych ho vést.
Autor Insomnious Tunri, 07.02.2010
Přečteno 430x
Tipy 5
Poslední tipující: Gabrielle, Patrik Mališ, malá slečna, Iwetta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí