Já se mám ...

Já se mám ...

Anotace: Šelmičko i tak se mám... že Tě vlastně vůbec znám...

Já se mám, že Tebe mám,
leč ve vzpomínkách na Tebe.
Já se mám, že Tebe znám,
Tvé jméno vyryla bych na nebe!

Já se mám, že déšt tenkrát smáčel mi vlasy,
a Ty soucitný pohled mi věnoval.
Já se mám, že zamilovala jsem se do Tebe snad, asi,
to Tys mi ten nejkrásnější čas daroval.

Já se mám, že pohled Tvůj do tepla mě obléká,
nechci Tě jen jednou, ale zas i znova.
Já se mám, že vášen i touha, pro Tebe mnou protéká,
tak nikdy, nezapomenu Tvá vyslovená slova!
Autor Labanda, 07.02.2010
Přečteno 445x
Tipy 13
Poslední tipující: NikitaNikaT., harmony, hašlerka, zelená víla, Mbonita, enigman, Květka Š., labuť, Vlčák z hor, divoska_jaja, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Tož, měj se takto pořád :o)

14.02.2010 07:35:00 | NikitaNikaT.

je to fakt pěkný, čtu to teď podruhý

09.02.2010 12:14:00 | Vlčák z hor

příjemné sluníčkové počtení

08.02.2010 16:55:00 | zelená víla

je to tak pozitivní, že člověku ani nevypadají vlasy z toho tebe-nebe.

08.02.2010 01:33:00 | Vlčák z hor

Je jako písnička - láska tvá se má...

08.02.2010 00:32:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí