Sen

Sen

Anotace: ...

Hledíme na nebe plné hvězd,
ležíme ve vlhké trávě.
Daleko od velkých rušných měst,
spustila jsi kolotoč emocí v mé hlavě.

Ležíme vedle sebe,
tvůj pohled mě hřeje za chladné noci.
Jak krásně je mi u tebe,
z tvého pohledu se mi hlava točí.

Oplatím ti tvůj úsměv,
v té chvíli se ke mě nakloníš....
Do ucha mi pošeptáš ,,Miluji tě" ,
pak mě něžně políbíš.

Potom se probudím,
probudím z toho nádherného snu....

Proč nemůže být skutečný?
Autor Homer Jay, 08.02.2010
Přečteno 404x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Labanda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lehké je snívat,
těžší vzít ruku tý slečny
a presvědčit ji hravě
by si s Tebou lehla
někde v mokré trávě :-)

09.02.2010 22:00:00 | Romana Šamanka Ladyloba

ST protože by to pak už nebyl sen ;)

08.02.2010 02:13:00 | Labanda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí