Nevíš

Nevíš

Anotace: ..už víš, ale známe se moc dobře na to, aby jsme mohli být spolu jen tak čistě z lásky..

Nevíš, že na řasách mě slzy tíží.
Nevíš, že nelze žít bez potíží?

Nevíš, že když procházím sama městem v noci,
jsi jediný, kdo mi dokáže pomoci.

Nevíš, že když je bouřka a venku se blýská,
nevíš, že myslím na Tebe a hrozně se mi stýská.

Nevíš, že miluji Tě čím dál víc,
ale už nemá cenu Ti to říct.

Nevíš, co bych dala zas za polibek Tvůj,
abys zakřičel:"Miluju Tě, vrať se, stůj!"

Nevíš, že já vím, že jsi lhář,
nevíš, že úplně sama ulehám v noci na polštář.

Nevíš, že Tvé číslo z mobilu jsem vymazala.
Nevěříš? Opravdu, ja to dokázala.

Nevíš nic, nerozumíš, či nechápeš?
Zmiz dřív, než řekneš další lež..
Autor Niké, 08.12.2005
Přečteno 452x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...Broučku...já to vím...!
...Nevstoupíš však dvakrát do stejné řeky!
...Jsi přeci štastna ???!!!...mohla jsi kus života prožít v Duze... Ne každému se tohle poštěstí...V životě...

08.12.2005 15:27:00 | wsax7

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí