Čekání

Čekání

Anotace: čekání

Co je čekání?
je to něco, co visí ve vzduchu a ty nevíš,
jestli máš nebo nemáš...
Je to jako si házet mincí,
rub a líc,
mám nemám...

Je to něco, jako udělat krok do neznáma,
nevíš co tě čeká.
Ale to čekání je jako adrenalinová injekce
dodá ti odhodlání,
nečekat a jít....
Autor KocourekHK, 08.02.2010
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, PANGÁSIUS, Chicki
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí