O konci

O konci

Anotace: Bylo období, kdy jeden těžký den střídal druhý. Báseň je toho důkazem.

I v tento den slunečný na zem padají těžké kapky,
připomínají jí, že nevrátí se už nikdy zpátky.
Že nechytí ji za ruce, po vlasech nepohladí,
jak to mohla vědět, že ji takhle zradí?
Že do očí jí bude tak krutě lhát,
říkat miluji tě, mám tě rád…
Když on sám věděl, že to tak není,
jen jí lhal, snad doufal, že ten cit se změní…
Změna nepřišla a pak přišla noc,
řekl jí konec, nevolej o pomoc…
Ona jen pláče, naději už nemá,
raději by byla hluchá, slepá, němá…
Uvědomuje si, co všechno mu dala,
Přemýšlí, jestli láska k němu za to všechno stála…
Jediné co jí zbylo, jsou přítelkyně slzy,
konec pro ni přišel až nečekaně brzy…
Autor Prinzeschen, 08.02.2010
Přečteno 386x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, Frosty28, Kars
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska dokáže hodně bolet..

08.02.2010 19:24:00 | Frosty28

Smutné povídání

08.02.2010 17:58:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí