Zlomené srdce...

Zlomené srdce...

Anotace: ..zklamání..

Sbírka: Mé výtvory

Proč jsem dnes večer smutná?
Výčitky ty v hlavě máš!
Proč jsem tak zlomená?
Láska někdy trpce chutná, říkáš!

Chtěla bych to pochopit,
jak se člověk tak rychle na druhou stranu dokáže otočit!
Chtěla bych zastavit to,
jak se začínám čím dál tím víc topit!

Topit v jednom dnu,
kdy naše láska spadla ke dnu!
Topit ve vzpomínkách na nás,
zná to každý z vás!

JZAPSZU - vzpomínáš?
Co z toho teď máš?
Byla mi vražena kudla do srdce
a ty se jen usmíváš a přitom tak sladce!..

,,Nechci ti ubližovat." říkáš..
Tak proč to pořád děláš?
Ani nevíš, jak se cítím,
ani nevíš, co v srdci stále nosím!

Kvůli tvým očím nemůžu spát,
je to na mě znát!
Kvůli naším společným vzpomínkám
svůj život postrádám!..

Čekám na něco,
co nemusí přijít!
Čekám na něco,
o čem smím jen snít!..

To, co potřebuji moc dobře víš,
pořád nit netušíš?
Až řeknu ti: ,,Ty jsi jako já a já jsem jako ty!.."
tak to POCHOPÍŠ!.......
Autor Chicki, 08.02.2010
Přečteno 403x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí