Není čas na hrdinství

Není čas na hrdinství

Anotace: někdy to musíme zkoušet dál...

Dřív láska jako trám,
nádherné to snění,
všechny hvězdy jsi mi ukázal,
proč časy se tak mění?

Proč už nesmějem se jen?
A tváře zmatené máme,
na víčkách pár slz,
jen tvé ruce jsou zmrzlé stále.

Necítím tvou ruku
co vždy si mi podával.
Jen pár letmých polibků?
dřív lásko jsi neváhal.

Byla jsem tvá princezna
a ty hrdina můj.
Mé srdce se nemění,
prosím vždy při mě stůj.

Ted není čas na hrdinství
ani na záchranu princezen.
Znovu zkusíme spolu
proměnit Náš sen???!!!

Vím láska je trnitá
sám jsi to psal.
Tak věřím, že na mé otázky
odpovíš si sám.

Nemusíš milovat
stačí mít moc rád...
a svou pravou lásku
po svém mi ukázat:-*
Autor Bereniké, 08.02.2010
Přečteno 610x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Neldor, Bíša, Květka Š., Kapka, Frosty28
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, i když trochu smutná básnička, ale končí s nadějí a to je hezké.

08.02.2010 19:05:00 | Frosty28

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí