Tušení

Tušení

Anotace: Mívám děsivé sny a tušení. Vím, že se splní. Proč se nikdy nemýlím?

...a věřil,
když s ní snil,

...a miloval,
když s ní byl,

strach svíral jeho srdce,
pocit bezmoci a žalu,

zase bez ní, asi na věky,
zůstala rána hluboká,

zlé sny a tušení,
ztvrzeny snůškou lží,

...pak konečně to pochopil,
že už nesní, už ví,

...že už nesmí,
nikdy milovat se šípem zlomeným...

Milování, víra a důvěra,
...pro vztah jako kořen, kmen a voda svěcená.
Autor Diablek, 08.02.2010
Přečteno 451x
Tipy 1
Poslední tipující: co zivot dal i vzal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí