Dvě slova

Dvě slova

Anotace: Dvě slova

Pro někoho póza pouhá,
pro mě život i smrt.
Co se dokáže v těch slovech skrývat?
trpkost, naděje, touha...

Kde se bere síla vyslovit je?
V zákoutích nejtajnějších,
v nedostupných výšinách.
Tam doufají v něžné probuzení,
milenecké pohlazení,
vzájemné propojení.

Ta dvě slova,
odhalující podstatu světa,
stvoření i zničení.

Slova ,,MILUJI TĚ".
Autor KocourekHK, 09.02.2010
Přečteno 663x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, ilona, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ST, rozumím, velmi pěkné.

04.03.2010 19:03:00 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí