Zas a znovu

Zas a znovu

Anotace: ...

Zas a znovu,
v svitu levandulí,
utápíme duši,
pod kaskádami
ze slz radosti
a úsměvů smutku...

Zas a znovu,
za okny z vánku,
tak lehkého nad
hradbami mraků,
které dělí naše sny,
a pozorují nás,
s úsměvem na rtech
letmými pohledy,
jak zas a znovu
a naposled...
Autor Neldor, 09.02.2010
Přečteno 340x
Tipy 5
Poslední tipující: fuu, ilona, Iwushak...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí