Cítil jsem jaro

Cítil jsem jaro

Anotace: ...

Cítil jsem jaro, když jsem tudy chodil.
Bylo to s tajemnou L.
Drželi jsme se za ruce a ona měla sukni bez kalhotek.

Dlažba studila po ránu i večer a já byl ve snách.
Teplý ulice a chladný chodby domů,
vůně jara a roztouženýho těla k tomu,
který mi dalo zapomenout, dalo spát.
Vůně neopakovatelná a jedinečná.
Vůně touhy, chtíče.
A odjezdu.
A dřevěný podlahy a lacinýho vína.
A strachu a bezmoci.
A tramvají a kostela a kůže jejích ňader,
držených v černý podprsence, kterou si pamatuju,
jak postel rozstélá.
A svůdný úsměvy a váhavou (snad) upřímnost k tomu.

A s tím vším smyslnost buhvíproč zpřažená,
sukně už v kotnících,
já šmátrám nad kolena,
v kožené sedačce,
kalhoty na dlažbě,
marně je vzpomínat,
půl roku po pařbě.
Autor Jan Hrábě, 09.02.2010
Přečteno 308x
Tipy 16
Poslední tipující: Javavia, Dota Slunská, zelená víla, Kapka, ilona, Liv, zenge
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to blbý napsat, že snad bych mohla být Tvou tajemnou L... ovšem před cca 30...lety

23.02.2010 22:59:00 | Liv

dobře sděleno***st

09.02.2010 22:19:00 | ROMAN LOHNERT

dneska sem lez po literu a šlápnul na Hrábě a ani toho nelituju ST

09.02.2010 21:41:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí