Zatím co spíš

Zatím co spíš

Anotace: ...

Dotýkám se tvých něžných tváří,
růžolících se ze snění.
Dotýkám se jediného štěstí,
jenž smutek v radost v srdci promění

Šeptám ti slůvka nejtajnější,
se sny ti v jedno splývají.
Ty ležíš jen ve snění zahalená,
jak hvězdy, též svou krásu neskrývají.

Vplétám ti do vlasů svou lásku,
hloubš do bdění se propadám.
Jen jediným stisknutím a náznakem úsměvu,
celým svým životem tobě se vydávám.
Autor Dreamer.Z, 10.02.2010
Přečteno 543x
Tipy 8
Poslední tipující: PPetrushka, susana načeva, Sima, Mraveneček, Bíša, Frosty28, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ej,tu sem to rozklikla s hodně moc velkým úsměvem!Název mi připomněl píseň od Radůzy:))

18.04.2010 13:27:00 | susana načeva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí