Zasněná

Zasněná

Anotace: ....

Na mokré trávě leží slon
a zasněn hledí do dálky
stín se světlem jdou do války
mravenec drží amplion
a káže sbírat korálky

Duha se na dluh drží nebe
a barví kapky do odstínu
nad jezerem se z oblak dýmu
prodírá krásný odlesk tebe
faun tancem chce snad zahnat zimu

Srdce se v ruchu rychle chvěje
noc stahuje svůj temný plášť
vyhnány byly závist a zášť
vše k mladé lásce rychle spěje
smích v kralování střídá pláč

Čas odletěl na dovolenou
až do jiného století
a ruší stará prokletí
samota klečí na kolenou
když ležím ve tvém objetí.
Autor Frosty28, 10.02.2010
Přečteno 406x
Tipy 16
Poslední tipující: Slečna M, ilona, zelená víla, Jiří I.Zahradník, carodejka, stravla, hašlerka, labuť, vodnař, Sweet KiWi, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké a věčné těma.

15.02.2010 12:39:00 | carodejka

moc pěkné ST

12.02.2010 21:27:00 | stravla

Teď mám chuť, lehnout si do trávy, jako ten slon... :o)

10.02.2010 12:12:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí