Problém s láskou

Problém s láskou

Anotace: Toto jsou moje pocity....

Kluků mám již plnou hlavu,
ale vím,že se v nich vždy jen zklamu.
Měla bych si konečně dát pauzu,
abych nebyla pořád jak v tranzu.

Kvůli klukovi byla schopná jsem,
ztratit kamarádku mou nejmilejší,
ale pochopila jsem,
že málem utekla mi ta trocha štěstí.

Moje mysl jako v mlze je,
chtěla bych více té něžné naděje.
Můj mozek vypadá očarovaně,
snažím se chovat aspoň trochu vyrovnaně.

Moje srdce říká jen,
že počkat bych měla,
až nastane ten den,
kdy potkat bych Tě chtěla.
Autor Andy_xD, 10.02.2010
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí