Chtíč

Chtíč

Anotace: Pro tebe, ale už jen k vzteku .. !

Sedím na sedadle v autobusu,
myslím na tebe
a chci abys mi dal pusu
Ve dne proplouvám tou tmou
jak v noci
noční oblohou
Chci se snehem stat
a najit tvou plet
jen dotknout se
jak chladný led
Pak bych se rozplynula
a byla bych kapička
a něžně bych te polibila
na tva vicka
A az se mi to jednou splni
vytratim se
skapalnena na cele
jak polibeni na tele
Z cela ti pak utecu
a az k puse ti stecu
abys mohl ochutnat
jak chutna laska
Autor Theresie, 10.02.2010
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí