nikdy více

nikdy více

Anotace: ... nikdy více

Zvedáš tu na mě ramena
ve své pýše
snažíš se křičet do světa
a už vůbec ne tiše
a odpovídáš na otázky moje
však neslyšíš
jak říkám
miluji tě
neposloucháš
ty nikdy více
co říkaj moje zčervenalé líce
a nosíš se těžce
v botech od baletky
a bereš si
za všechny svědky
ty co neslyší tak
jako ty
však notují ti do věty
tak potom už nikdy více
nezhasnem spolu
hořící svíce
tma bude
do věků
zakletá
a nikdy více
více prokletá
Autor mamina, 11.02.2010
Přečteno 493x
Tipy 43
Poslední tipující: Holis, andrusineck, ilona, Jiří I.Zahradník, BARBYE, Milásek, j.c., Juraj Hrom, Bíša, zelená víla, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parádička...čte se jednim dechem

27.02.2010 20:10:00 | Jiří I.Zahradník

Někdy je těžké udržet svíčku hořet, když kolem fouká a je všude tma..

27.02.2010 03:28:00 | BARBYE

..jaká krásná báseň by to byla
nebýt toho smutku
::
teprve v básni
se mutek stává krásným
***
Jiří senior

16.02.2010 10:43:00 | j.c.

ano umíš,povedla se ti..

13.02.2010 22:47:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí