Podvedl si...

Podvedl si...

Anotace: :´(

Již dnes ti povím,
proč po večerech slzy roním,
má ústa budou pravdu mluvit,
že nebudu se k tobě tulit,

před tebou budu na kolenou klečet,
pochopíš proč pak budu brečet,
zklamal si, ale nechci tě ztratit,
všechny city rychle zhatit,

nechci abys mi líbal líc,
už z věrnosti nezbylo nic
a tak křičím z plných plic,
táhni už tě nebudu chtít vidět víc!!!
Autor Gamy, 08.12.2005
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

držím palečky, pěkně napsané :o)

10.12.2005 17:31:00 | michala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí