Sonety - III.

Sonety - III.

Anotace: ...

Snad bude líp a pravda lži své skolí,
a nebude už žádných návratů.
Vždyť to co lidi nejvíc asi bolí,
je doba plná divných potratů.
A strach se nese světem jako vítr,
a alkoholik o svých lécích sní,
dnes vodka, zítra třeba rumu litr,
vždyť bůhví kdy se nebe rozední.
Proč já však cítím, že jen láska hřeje,
snad je to tím, že není pozemská,
a k čemu listy, papíry, vše tleje,
a jenom blázen k tomu zatleská.

Čekám tiše, přijdou lepší časy,
pak tě zlíbám, na rty, na tvé řasy.
Autor Robert S., 11.02.2010
Přečteno 328x
Tipy 19
Poslední tipující: Psavec, hašlerka, Romli, MalaIzis, hostmen, labuť, Radek.oslov.Šafárik, CULIKATÁ, Mraveneček, pamp_elka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí