Dárek

Dárek

Anotace: co bych si přála k narozeninám..

Sbírka: Věnováno TOMu klukOVI

Daruj mi to,
co máš nejraději.

Nepotřebuji modré z nebe..

Daruj mi jeden úsměv,
paprsky vycházejícího slunce.

Věnuj mi jeden pohled,
ten který nehážeš na každou.

Podrž mou ruku chvilku ve své
a ať se vrátí až po večerce.

Obejmi mě v náruči,
chci slyšet tlukot tvého srdce.

Přála bych si kousek
...
Tebe
Autor Nussichoco, 12.02.2010
Přečteno 372x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí