Sonety - IV.

Sonety - IV.

Anotace: ...

Již není dnešní láska provždy platná,
vždyť kdekdo zívá když se miluje,
a dole k tomu lístky dává vrátná,
a démon sex nad city kraluje.
A muž si bere muže coby ženu,
a v manželství se nosí rozvraty,
a prachy jsou tím, co má hlavní cenu,
a mravnosti se lepí na paty.
Tak jak žít když je všechno takhle bráno,
a který z nás se tomu postaví?
Já kdysi řekl jedné ženě ano,
to slovo ovšem tiše rezaví.

Ty jsi, lásko, moje příští spása,
moje něžná duše nad tím jásá.
Autor Robert S., 12.02.2010
Přečteno 331x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, CULIKATÁ, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je krása-až se mi z toho zasekl mobil,už mám z toho datlování vykloubený palec:-).Pěkná.

12.02.2010 18:47:00 | CULIKATÁ

Krásná...

12.02.2010 17:48:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí