Prosím rozsviť...

Prosím rozsviť...

Anotace: ...

Bludičky zhasly, už odlétly spát,
příběh před spaním si šeptají,
o chybě veliké, že měl jsem tě rád,
i když jen v srdci mém... i když jen potají.

Hvězdičky na nebi, jak jen mám žít dál,
blikejte mi nocí, vy květy smutku bělostné,
proč srdce své jsem tobě zaprodal,
však přines nám jen slzy... radost ne.

Měsíc se skryl, schoval se za mračna,
začal se samoty bát,
vítr zpívá mi, však slova jsou zbytečná,
když srdce mám zlomené... nadvakrát.
Autor Neldor, 12.02.2010
Přečteno 375x
Tipy 29
Poslední tipující: fuu, jarmil, Milásek, zelená víla, Giginka, ilona, Psavec, labuť, 5thelement, LordSet, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...smutny ale pěkny :)

13.02.2010 22:14:00 | Giginka

Měsíc se skryl, schoval se za mračna,
začal se samoty bát,
vítr zpívá mi, však slova jsou zbytečná,
když srdce mám zlomené... nadvakrát.
*****
st

12.02.2010 20:56:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí