Můj svět

Můj svět

Anotace: Ty věci mě obklopovali a také se mi o nich zdá. Třeba je to život, třeba je to hra...

V kapse knoflík,
co přinést má štěstí...
a pár sladkostí,
jenž tisknu si v pěsti.

Pár střevíčků
...a závoj bílý
zbytek uschlých růží,
co s čerstvou vodou sílí.

Na stěně pavučina
co se smést nedá..
..a vločka za oknem,
co žalem už je šedá.

Pár světel vzdálených,
jenž kaluž odráží..
ti tři andělé,
co jsou ve snech na stráži.

To je můj svět,
můj potulný chtíč..
To je mé bohatství,
duše mé toť zlatý klíč.
Autor Lenny, 09.12.2005
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí