Běh o život

Běh o život

Anotace: ...

Chci běžet dál,
až na konec světa,
chci běžet a řvát,
že je po mě veta.

Chci běžet a spadnout,
držkou přímo do hlíny,
chci vstát a v běhu brečet,
že nejsem ten jediný.

Chci běžet a vědět, že vše je zbytečné,
že jednou zastavit se musím,
chci běžet, dýchat chladný noční vzduch,
přesto cítit, jak smutkem se dusím.

Chci běžet za tebou,
však cesta je neznámá,
já stejně poběžím,
do noci... do prázdna...
Autor Neldor, 12.02.2010
Přečteno 358x
Tipy 25
Poslední tipující: strawbery, fuu, jarmil, Elisha, kaaamiiii, TetaKazi, zelená víla, ilona, labuť, Qiana, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chci běžet a spadnout,
držkou přímo do hlíny,
chci vstát a v běhu brečet,
že nejsem ten jediný.
*****

Chci běžet za tebou,
však cesta je neznámá,
já stejně poběžím,
do noci... do prázdna...
*****

st

12.02.2010 20:54:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí