MOZAIKA BYTÍ

MOZAIKA BYTÍ

Anotace: Každý jsme střípkem pro něco,nebo někoho.

Život je jako skládačka
plná barev a tvarů
Já dlouho jsem Tě hledala
při každém novém ránu

Přišel jsi potichu nečekaně
Ke slovu Láska
přiložil svůj díl
aby se význam slova toho
opravdu naplnil

Skládat svá poznání
chtěla bych s Tebou
střípek po střípku
v mozaiku nádhernou

Pojď semnou a Láskou
skládat mozaiku Bytí
nechci jen dívat se a stát
chci s Tebou
tu mozaiku poskládat
Autor Ryta, 13.02.2010
Přečteno 293x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, susana načeva, ilona, Jiří I.Zahradník, Květka Š., Kapka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká.

13.02.2010 01:10:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí