pochybnosti

pochybnosti

Anotace: ...o čem hodně lidí nejčastěji pochybuje?

Sedím a kývám se
nalevo vpravo
sedím a říkám si
"prober se, krávo..." /a to nerada mluvím sprostě/

Když celý den
jak z filmů se zdá
stejně i večer
to pokaždé vzdám
Celý den lítám
si tři čísla nad zemí
to na co v posteli
si myslím se nezmění

Nadávám, počítám
své denní chyby
minutu po minutě
hraju si s "kdyby"

Všechny ty úsměvy
co dal mi, si promítám
na můj strop v pokoji
a nahlas přemítám
"Vše už se ke konci
šťastnému chýlí,
svou myslí ztrpčuji
si krásnou chvíli.
Když usmál se na mě,
tak co mi chybí?
Když loučil se pusou
proč hledám své chyby?"
Autor GirlFromTheRain, 13.02.2010
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, ilona, její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí