Připomínka

Připomínka

Anotace: za doprovodu Vody, čo ma drží nad vodou se lehce píše...

Trápím se trápím, stůně mé srdíčko,
proč lásko má, nemáš mě rád aspoň maličko?
V noci nespím, ve dne přežívám,
občas krásné sny o tobě snívám.
Kdy splní se mi ty sny sladké?
Chtěla bych na těle cítit tvé ruce hladké!
Jediné co vytvoří smích na mé tváři,
jsou tvé oči, které ty moje rozzáří!
Autor Anches, 13.02.2010
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí