Jsi můj andílek.

Jsi můj andílek.

Anotace: Takové vyznání plné lásky a citu,vám zcela jistě dá najevo,jak o vás váš přítel velmi stojí.

Když Bůh stvořil nebe,
stvořil s ním i Tebe.
Ty jsi měla chránit nás
prosté smrtelníky.
A vzdala ses toho všeho,
aby jsi sestoupila ke mně,
do mého náručí.
Proto slibuji,
že dám Ti vše,
co dát Ti mohu
a navždy Ti oddaný budu.
Miluji Tě, andílku!
Autor Rebelka21, 13.02.2010
Přečteno 498x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí