Miluju

Miluju

Anotace: Tě celou, věnováno té mé jediné:)

Miluju celé Tvé tělo,
co v rukách mi utkvělo,
když v tom mém tak silně hřmělo,

Miluju Tvé krásné hnědé oči,
svět kolem mne se točí,
jakmile tvůj pohled do místnosti vkročí,

Miluju Tvé něžné vlasy,
srdce bere si přesčasy,
aby mohlo nabažit se vší Tvé krásy,

Miluju Tvůj dechberoucí hlas,
a pohyb Tvých dlouhých řas,
Miluju Tě celou,
vidět musím Tě včas
Autor Sapphire, 13.02.2010
Přečteno 585x
Tipy 9
Poslední tipující: al-pacino, Philosophic Theory, sypinka, NikitaNikaT., Bíša, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milé a upřímné... ST! za obsah.

14.02.2010 20:41:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí