Broučkovi

Broučkovi

Anotace: Broučkovi po druhé

Když večer s milenkou
si hrávám
ráno s obtížemi vstávám.
Celý den myslím na to
co vše jsme spolu dělali
to vše se děje potichu a po taji.
Je to krásné něžné a vážné.
Je jako kapka rosy
která se drží do
příchodu slunečního paprsku
a jen my dva v malém pokojíčku.
Hladím ji po tělíčku
a do ouška ji šeptám básničku.
Už nevím co říct
půjdu ted za ní
aby se schoulila do mých dlaní.
Autor betmen71, 13.02.2010
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí