Věci, co neříkám

Věci, co neříkám

Anotace: Text k písničce ...a název mého CD :)

Sbírka: Věci, co neříkám

Nevěřím vlastním očím,
když se k tobě otočím,
snažím se chovat normálně,
mý srdce to však nezvládne.

Proč se tolik červenám,
co to k čertu znamená?

Hledám a nenacházím,
slova v mý hlavě prázdný.

Jsem trochu neklidná,
snažím se být perfektní,
věta pro mě je složitá,
jen se prosím nelekni.

Kdybych mohla co chci říct,
jen pár řádků, možná víc.
Být jen s tebou každý den,
tak si žiju aspoň sen.
Kdybych mohla co chci říct,
chci jen tebe a nic víc.
Být tebou, tak se uleknu,
jsou věci, co dvakrát neřeknu.

V hlavě mám milion hlasů,
že je to pro mě ztráta času,
jaký význam pro tebe má,
vlastně so si myslím já?

Uhýbám tvýmu pohledu,
bojím, se že to nesvědu.

Bojím se, že čas mařím,
přitom jak se snažím dál.

Co se děje s mým jazykem,
ta slova náhle vyšla ven.

Koktám a zadrhávám,
mám tě vážně ráda,
čím dál tím víc.

Jsem trochu neklidná,
snažím se být perfektní,
věta pro mě je složitá,
tak se prosím nelekni.

Kdybych mohla co chci říct,
jen pár řádků, možná víc.
Být jen s tebou každý den,
tak si žiju aspoň sen.
Kdybych mohla co chci říct,
chci jen tebe a nic víc.
Chci život se sny kam utíkám,
jdu dál s věcmi, co neříkám
Autor Kristýnka15, 13.02.2010
Přečteno 515x
Tipy 9
Poslední tipující: Pythonissa__, ilona, PIPSQUEAK, Bíša, Giginka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Též bych to chtěla slyšet zhudebněné. ;) Jedním slovem: Krása. :-) ST.

12.03.2010 23:27:00 | Pythonissa__

http://www.youtube.com/watch?v=I6QocDzZcBM tak tady je to zhudebněné:) Nyní však zůstala jen KRISTÝNA :)

24.02.2012 22:14:44 | Kristýnka15

Hezké vyznání...*:)

20.02.2010 21:39:00 | PIPSQUEAK

..to bych chtěla slyšet zhudebněné!=)

13.02.2010 15:55:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí