14.02.2010

14.02.2010

Anotace: Věnováno...Tobě...Tvým očím...Tvému úsměvu...Tvému srdci...

Věříš na lásku?

Pokládám ti tuhle otázku.

Je něžná i prudká
Uplakaná i smutná
Věnována i přející
Chladná i studící

Je jako motýl ,který nemá křídla
letěl by k Lásce, ale došla mu síla.

Věnoval by jí každé slovo
je němý ...tak nemá mnoho.

Ani já, nenabízím modré z nebe
Nebudu Ti lhát,že nechci Tebe
Jen kouzlo co ve snech bývá,Ta
vteřina je má tajná síla.

Vidět Tě...Milovat se s Tebou
pod oblohou modro-černou.

Vnímat Tě a slyšet Tvůj hlas
nebát se, že na to nebude čas.

Být Tvou kráskou už ne ve snech
Být Ti hvězdou ale i přez den
Být tou, co ti tolik schází s
úsměvem i stálou frází...

Toužící a přesto pořád Tvoje
Ve stínu nahoty,nahá a chtěná
v Tobě.

Smutná jako zvadlá růže
bez vody jí těžko zmůžeš.

Nabídni mi křídla z peří
chci být u Tebe,na chvilku
a....zemřít....
Autor Kett, 13.02.2010
Přečteno 555x
Tipy 20
Poslední tipující: enigman, hašlerka, Analisieren, Mario de Janiero, hypertenze, Niky88, Bíša, bobi bobie, Jiří I.Zahradník, Giginka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

st!

17.02.2010 22:06:00 | hašlerka

...ano, tak zní láska...
ST!

17.02.2010 13:27:00 | Mario de Janiero

věřím

14.02.2010 00:01:00 | Jiří I.Zahradník

Hezká a hezky si to oslavte.:-)

13.02.2010 19:28:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí