Valentýnka pro Majdu

Valentýnka pro Majdu

Anotace: :-)

Zem studeným deštěm bita,
mé nebe s mraky,
v tobě duše andělská je skryta,
co pozvedla mě nad oblaky.

Skrze temnou noc ruku v ruce,
kráčeli jsme pod hvězdami,
polibkem na pomoc jsi zachránila srdce,
z deště slz ukryla mě pod střechami.

Pak v mysli každý den,
v srdci, v těle, zkrátka všude,
cítím tebe,
a tys mi sladkým snem.

Jsi kráskou – má hvězda večernice,
jsi Láskou – líbajíc mi líce,
jsi představou – světa vedle tebe,
jsi jedinou – snesl bych ti modré z nebe.

Každý tvůj dotek, pohled vášnivý,
jak vítr oheň mou touhu dmýchá.
Jsi pramen štěstí – já člověk žíznivý,
pro tebe mé tělo dýchá.

Lásko má,
princezno líbezná,
tak sladce s tebou se mi usíná.

*****************************************************

Den ke konci se chýlí,
večerem pod peřinkou tě objímám,
za dlaň tě pevně tisknu miláčku můj milý,
první měsíc vedle tebe usínám.

Dlouhá cesta do nitra naší Lásky,
poznal jsem kruh rodiny tvojí,
když namodro obarvila sis vlásky,
byla jsi šmoulinkou mojí.

Na krku s řetízkem,
cos nevlékla mi něžným přáním,
nosím já to krásné ,, M ",
a před sváděním se neubráním.

A do nového roku,
s polibky a v objetí,
vyjdeme s rytmem do stejného kroku,
spojeni Láskou – navěky.

Svíčky, růže a krásná noc,
jsi andělem z mého ráje,
co dává mému štěstí moc.
Jsi flétna Lásky, co líbezně nám hraje.

Tak růžičko jen kveť v mém náručí,
sviť hvězdičko, jako já pro tebe v ty širé dny,
já vlásky ti pohladím a rty se ke mně otočí,
sladce je políbím – vžďyt to jsou rty princezny.
Autor Falconius, 14.02.2010
Přečteno 424x
Tipy 5
Poslední tipující: Markéta G., ilona, Radek.oslov.Šafárik, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jéje,to je nádherné vyznání lásky:)Ilona

27.02.2010 12:16:00 | ilona

Krásné vyznání:-).

14.02.2010 09:29:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí