Dárek k Valentýnu

Dárek k Valentýnu

Anotace: http://www.stesti.cz/profil/RobertCZ/

Někdo oslavuje
Jíný tenhle svátek prospí
Já dostala nekrásnější dárek
Pravdu o tom co Robertcz ve své krvi nosí.
Setkáš-li se s ním
Hoď hned zpátečku
A pokud podlehneš
Tak radím
Nech si vyšetřit krev.
Autor robertcz.pravda, 14.02.2010
Přečteno 423x
Tipy 3
Poslední tipující: harmony, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí