Skrz verše..i přes zklamání..

Skrz verše..i přes zklamání..

Anotace: jen nevím, jestli jsem ji dobře zařadila.. /o5 jsem se naivně domnívala../

Máš co sis přál?
V mých očích žal.

Zpovídat se ti?
Proč to mám říkat znova?

Tmavý plášť obléknu,
snad se pod něj schovám.

(skryji své srdce po vzoru krysaře
a svíčky uhasnou u nečistého oltáře)

Tak chladná a bez citu byla ta tvá slova,
V mém světě iluzí však dál žije duše básníkova.

/už pochopení nehledám/
/sama skrz verše kráčím ke hvězdám/
Autor kaaamiiii, 14.02.2010
Přečteno 392x
Tipy 5
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, harmony
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím že je dobře zařazená..a je krásná ST!!!

14.02.2010 10:57:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí