Protiklady

Protiklady

Anotace: Jeden hot a druhý čehý

Někdo o lásce jen sní,
někdo až po uši je v ní.
Někdo se o lásku jenom snaží,
někdo si ji málo váží.
Někdo si ji užívá,
někdo se jí vysmívá.
Kdo nezažil ji, nepochopí,
co všechno kvůli ní se tropí.
Láska to je radost,
pro některé je to slabost.
Nekteří na lásku nevěří,
ale nakonec skoro všichni uvěří.
Autor KalliPaul, 14.02.2010
Přečteno 307x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, ilona, Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vím jen že protiklady se přitahují.

25.04.2010 15:38:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí