Maliny & Strach o srdce

Maliny & Strach o srdce

Anotace: stiskne?

Srdce v dlani
Dlaň v srdci

Je to jedno Když sevřeš a otočíš

Malinovku můžeš srkat v horkém nedělním odpoledni
Třeba s ledem
Třeba s kousky ovoce
Toho červenýho Vždyť víš

Svírá se mi žaludek že mi svíráš srdce
v dlani
Křiví se mi páteř a křiví se mi úsměv, víš?

Cítíš
Tepe
Tvoje krev Moje srdce Jak ho držíš Moje srdce Tvoje žíly Můj strach Tvoje---

Levou rukou Pravou rukou Výsledek je jeden
Jen jeden

Jen jednou máš tu moc

Jenže když to neuděláš Může pro tebe tepat napořád
Autor Bůchví..., 14.02.2010
Přečteno 320x
Tipy 11
Poslední tipující: Divoženka1, l'âme, dablik007, dream in emptiness, Ejí, Bíša, malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí