Těžký úděl ženy

Těžký úděl ženy

Anotace: ze zásobníku mých nspirací

Stihl mě těžký úděl ženy
Za nocích jsem tklivá byla
Má duše, prázdné čtyři stěny,
se vírem stínů utopila

Najednou pálím prahnu hořím
beze smluv platím drahé ceny...
Celý svůj rozum a to jen zatím
Stihl mě těžký úděl ženy

Stihl mě těžký úděl ženy
ve vinných sklenkách jsem vodu pila
Teď ale Pravá žízeň se mi
ze srdce ke rtům rozproudila

Neváhej Pálit, nebo Hasit!
každý dech trápí moje vjemy
Nevíš, že jen Ty mě můžeš spasit ?
Stihl mě Těžký úděl ženy.
Autor Magna, 14.02.2010
Přečteno 345x
Tipy 8
Poslední tipující: Divoženka1, zelená víla, Bíša, CULIKATÁ, Kars, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zdá se, že ti rozumím, až nejsem žena

14.02.2010 20:44:00 | Kars

Řekla bych, že rozumím.

14.02.2010 20:28:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí