Zakázané ovoce

Zakázané ovoce

Anotace: vím co smím, a vím, že tebe nesmím

Proplést prsty, spojit dlaně,
dívat se ti v šeru do očí.
Přitisknout rty letmo na tvé,
čekat až svět se roztočí.

V tu chvíli Bože zastav tok času,
ať minuty už neplynou.
Ať můžu vychutnat tu nesmělou krásu,
a mít ji směle nevinnou.

Půvab tvého těla,
chci hltat v němém úžasu.
Cítit sladkou vůní,
když rukou zajedu ti do vlasů.

Tvoje tvář je dokonalá, lehce snědá,
a tvůj pohled zve mě blíž,
marně toužím, třikrát běda.
chtěl bych...nesmím...ty to víš.
Autor Strooky, 14.02.2010
Přečteno 338x
Tipy 5
Poslední tipující: jarmil, Larey, CULIKATÁ, Zpátky
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná

14.02.2010 21:30:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí