Srdce, po zuby ozbrojený

Srdce, po zuby ozbrojený

Anotace: .

nedopalky cigeret
v prázdný láhvi
smutnej popel
ve vyhaslým srdci

vzpomínám na ty doby
kdy ještě bylo tmavě rudý
a po zuby ozbrojený
láskou i nenávistí

ale teď tu stojím
opřenej o hladovou zeď
a prosím a pláču a prosím
Bože, vrať mi trošku toho vohně

prosím, vrať ho do mě
Autor Tecka 2, 14.02.2010
Přečteno 261x
Tipy 6
Poslední tipující: johNMadhead, Fighting Dreamer, Zefi, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí